cykliczne *

Chcę co miesiąc wspierać ochronę żubrów

Chcę jednorazowo wesprzeć ochronę żubrów kwotą:

Wybierz wsparcie cykliczne!

Działania Greenpeace na rzecz polskiej przyrody, w tym ochrony żubrów, są możliwe właśnie dzięki wsparciu osób takich jak Ty. By zachować niezależność, opieramy się na wsparciu od osób prywatnych. Twoja pomoc wiele dla nas znaczy. Dziękujemy!

To wspaniale, że chcesz z nami chronić żubry! Uzupełnij formularz i pozostańmy w kontakcie :)

To wspaniale, że chcesz z nami chronić żubry!

Aby mieć pewność, że płatność się uda, sprawdź, czy Twoja karta ma ustawione odpowiednie limity transakcji internetowych.

Klikając "Wspieram", zgadzasz się na comiesięczne przekazywanie z konta Twojej karty wskazanej przez Ciebie kwoty na wsparcie działań Greenpeace na rzecz ochrony środowiska.