cykliczne *

Chcę co miesiąc wspierać ochronę Puszczy Białowieskiej i otrzymać koszulkę:

Chcę jednorazowo wesprzeć ochronę Puszczy kwotą:

* Jeśli wybierzesz wsparcie cykliczne, w podziękowaniu otrzymasz koszulkę Obrońcy Puszczy [dowiedz się więcej » ]

Zdobądź koszulkę Obrońcy Puszczy - wybierz wsparcie cykliczne!

Działania Greenpeace na rzecz Puszczy Białowieskiej są możliwe właśnie dzięki osobom takich jak Ty. By zachować niezależność, opieramy się na wsparciu od osób prywatnych. Dlatego dla wszystkich, którzy wybiorą wsparcie cykliczne ochrony Puszczy, przygotowaliśmy w podziękowaniu koszulki "I love Puszcza". Dziękujemy, że chronisz z nami Puszczę!

To wspaniale, że chcesz z nami chronić Puszczę Białowieską! Uzupełnij formularz i pozostańmy w kontakcie :)

To wspaniale, że chcesz z nami chronić Puszczę Białowieską!

Klikając "Wspieram", zgadzasz się na comiesięczne przekazywanie z konta Twojej karty wskazanej przez Ciebie kwoty na wsparcie działań Greenpeace na rzecz Puszczy Białowieskiej.