cykliczne

Chcę co miesiąc wspierać ochronę Puszczy Białowieskiej kwotą:

Chcę jednorazowo wesprzeć ochronę Puszczy Białowieskiej kwotą:

własna
Wspieram! »

Twoja dotacja zmienia świat na lepsze!

Działania Greenpeace na rzecz ochrony zagrożonych gatunków i unikalnych ekosystemów są możliwe właśnie dzięki wsparciu osób takich jak Ty. By zachować niezależność, opieramy się na wsparciu od osób prywatnych. Twoja pomoc wiele dla nas znaczy. Dziękujemy, że chronisz z nami przyrodę!

Uzupełnij dane i pozostań z nami w kontakcie. Pamiętaj, że Twoje dane będą u nas bezpieczne!

Minimalna kwota wsparcia regularnego to 15zł

To wspaniale, że chcesz z nami chronić Puszczę Białowieską!

Klikając "Wspieram", zgadzasz się na comiesięczne przekazywanie z konta Twojej karty kredytowej wskazanej przez Ciebie kwoty na wsparcie działań Greenpeace na rzecz ochrony środowiska.

Sprawdź poprawność wprowadzonych danych oraz upewnij się, że Twoja karta kredytowa ma ustawione odpowiednie limity transakcji internetowych. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące regularnego wspierania Greenpeace, możesz się z nami skontaktować pod numerem 22 851 26 42 lub emailowo spl@greenpeace.org. Wielkie dzięki, że chronisz środowisko!