cykliczne

Chcę co miesiąc wspierać ochronę pszczół kwotą:

Chcę jednorazowo wesprzeć ochronę pszczół kwotą:

własna

Zdobądź koszulkę - wybierz wsparcie cykliczne!

Działania Greenpeace na rzecz ochrony przyrody są możliwe właśnie dzięki osobom takich jak Ty. By zachować niezależność, opieramy się na wsparciu od osób prywatnych. Dlatego dla wszystkich, którzy wybiorą wsparcie cykliczne, przygotowaliśmy w podziękowaniu koszulki. Dziękujemy, że jesteś z nami!

Uzupełnij dane i pozostań z nami w kontakcie. Pamiętaj, że Twoje dane będą u nas bezpieczne!

Minimalna kwota wsparcia regularnego to 10zł

To wspaniale, że chcesz z nami chronić pszczoły!

Klikając "Wspieram", zgadzasz się na comiesięczne przekazywanie z konta Twojej karty kredytowej wskazanej przez Ciebie kwoty na wsparcie działań Greenpeace na rzecz ochrony środowiska.

Sprawdź poprawność wprowadzonych danych oraz upewnij się, że Twoja karta kredytowa ma ustawione odpowiednie limity transakcji internetowych. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące regularnego wspierania Greenpeace, możesz się z nami skontaktować pod numerem 22 851 26 42 lub emailowo spl@greenpeace.org. Wielkie dzięki, że chronisz środowisko!