cykliczne *

Chcę co miesiąc wspierać ochronę klimatu kwotą:

Chcę jednorazowo wesprzeć ochronę klimatu kwotą:

Twoja dotacja zmienia świat na lepsze!

Działania Greenpeace na rzecz przyrody i klimatu są możliwe właśnie dzięki wsparciu osób takich jak Ty. By zachować niezależność, opieramy się na wsparciu od osób prywatnych. Dlatego Twoja pomoc tak wiele dla nas znaczy. Dziękujemy, że chronisz z nami rodowisko!

To wspaniale, że chcesz z nami chronić klimat! Uzupełnij formularz i pozostańmy w kontakcie :)

To wspaniale, że chcesz z nami chronić środowisko!

Klikając "Wspieram", zgadzasz się na comiesięczne przekazywanie z konta Twojej karty wskazanej przez Ciebie kwoty na wsparcie działań Greenpeace na rzecz środowiska.